I år... sommaren 2008... åker vi på Schnauzerläger uppe i norr... igen. Jag hoppas att det blir så att vi verkligen kommer iväg ... Barbro Börjesson kommer att vara där och lära ut en del av sina knep vad gäller livet med hund! Det känns väldigt spännande för tvåbeningarna att få ta del av hennes erfarenheter av hundar. Om du är intresserad och vill veta mer kan du gå in på Schnauzergläntans kennel och läsa mer om vad som kommer att tilldraga sig under lägerveckan. Sen kommer så klart bilder och lägerrapporter så fort vi kommer hem igen!

Det är ju lite osäkert hur det blir med hussen i familjen... han som blir kvar hemma med sin onda höft... han väntar på en operation och det vore ju inte så bra om det ska ske i dagarna för vår resa.

Emma Och Mita ska vara med och hjälpa matte med att lära oss lite nytt... och nyttigt förstås! Det ska bli spännande för oss hundar att vara med igen på det där roliga lägret!
 

 

Vi  åkte till Höga Kusten på "Schnauzer- Pinscherläger Norr 2006" i juli månad... :o) Det var Schnauzergläntans kennel som arrangerade det hela... för första gången... och det med den äran. Det ligger en sida på deras webbplats med bilder och information om de fina dagarna vid Höga Kusten.
Programmet var spännande och goda chanser gavs till nya kunskaper och kontakter!
Det var ju en chans att träffa andra schnauzerägare och deras hundar... knyta nya roliga vänskapsband...:o) Det planeras redan för en uppföljare nästa år och vi åker gärna dit igen.. :o)

 

Bilderna från det första lägret hittar du under "våra dagar"... dagarna 1 tom 4 i juli 2006. Vi kunde tyvärr inte vara med förra året på grund av sjukdom... så nu hoppas vi på bättre tur den här gången!